KEVÄÄN MUOTI

Tervhdys hyvät Di Donnan asiakkaat !

Viikonloppu on jälleen käsillä, ja noin viikon päästä ollaankin jo maaliskuussa. Kevättä kohti ! Valo on lisääntynyt ja päivä pidentynyt. Se tuo energiaa ja iloa, ainakin minulle 😊.

Tänä keväänä rentous on erityisesti valttia pukeutumisessa, kun kaikki riennot ovat koronan takia vähissä, ja suuri osa porukoista tekee etätöitä jne. 

Kaikki lounge wear - ja muut mukavat, joustavat vaatteet ovat nyt kysyttyjä. Mekot ovat omana ryhmänään myös suosittuja, niissä kun on niin helppo ja kiva olla. Mekkomuoti suosii väljää ja rentoa meininkiä. Polvimittaisten mekkojen rinnalla jatkuu edelleen midi- ja maksi mitat. 

Slipoveri on nyt palannut pitkien aikojen takaa muotiin. Se sopii ihanasti myös mekon kaveriksi. Slipareissa on monia eri pituuksia ja tyylejä. Valkoinen paitapusero on niin ikään palannut (vaikka ainahan se on ollut) suosioon suureen. Paitiksessakin on nyt monia mittoja, jopa polvipituisia. Slipari on tosi kivan näköinen paitiksen kanssa, kun helma näkyy reilusti sen alta. 

Di Donnaan saapuu tasaiseen tahtiin ihania kevään uutuksia, niin vaatteita kuin asusteitakin.

Kauniita nahkalaukkuja tuli myös juuri lisää. Uusina väreinä mm. rosan ja lilan välimuoto, malva/aventeli lila sekä minttu.  Nämä sävyt näkyvät myös vaatteissa. Uudet värit ovat pikantti lisä tuttujen klassikkojen rinnalla. Laukkuhan saa nyt olla kokonaan eri väriä kuin asu ja kengät.  Se on se "juttu".

Muoti on nyt ihanaa, kun se on niin monenlaista ja kukin voi loihtia oman tyylinsä. Nyt yhdistellään rohkeasti erilaisia värejä ja kuoseja keskenään. Mielikuvitus vain rajana. 

Iloista viikonloppua 🌷

Terkuin Anne