KEVÄTTÄ ILMASSA !

Heipparallaa ☀️☀️☀️

Maaliskuun puolelle on päästy auringon säteiden saattelemana. Vielä tänään ainakin paistelee kauniisti, mutta sitä talvistakin säätä on taas lupailtu... Vanha sanonta, "kevät keikkuen tulevi", on niin osuva. 

Kaupalla ja verkkokaupassa kevät näkyy uusin tuottein kevään raikkaissa väreissä. Uutta tulee nyt tasaiseen tahtiin. Niitä esitellään somessa, fb ja insta, ja niitä voi katsella ja ostaa verkkokaupassa tai myymälässä. 

Midimekot - ja hameet ovat edelleen vahvasti muodissa. Kesäaikaan se on meille monelle iloinen asia, kun useimmat meistä eivät kestä näytellä niitä valkoisia sääriään. Ainakin alkukesässä se on jonkinmoinen "ongelma", mutta kesän mittaan siitä ei joko enää niin välitä, tai sitten on onnistunut saamaan jonkinlaisen värihunnun sääriinsä. 

 

Pitkä mekko on myös huoleton ja vilpoisa kesäaikana, mekko vaan päälle, kengät jalkaan, laukku olalle ja menoksi. 

Itse käytän midimekkoja jo nyt. Niitä voi asustella eri tavoin, sään ja mielensä mukaan. Olen laittanut kaveriksi jakun, neulepuseron tai neuletakin, ja jalkaan maiharit tai saapikkaat.

Midi mitta on hyvä monelle, lyhyemmälle juuri sopivasti pitkä, eli  ei tarvitse lyhentää, ja pidemmälle jää nilkat kivasti näkyviin. 

Kuvien midihame -ja mekko ovat Esqualon kevään mallistosta !

Iloa päivääsi 🧚‍♂️☀️

Terkuin Anne