KUKA LUURAA DI DONNAN TAKANA ...

Hei !  

Aina välillä on kiva kertoa, kuka on Di Donnan takana, kun joukkoon liittyy uusia asiakkaita ja uusia some seuraajia. 

Tässäpä jotain :)

Olen Anne, ja ollut yrittäjänä nyt jo kahdeksan vuotta. Olin ennen yrittäjyyttäni ihan eri alalla. Minulle kertyi paljon kokemusta esimies- ja kehittämistehtävistä, asiakaspalvelusta, ihmissuhdetyöstä jne. Ne ovatkin olleet tärkeitä juttuja, joista on voinut ammentaa myös yrittäjyyteen.

Toisaalta tein entisessäkin työssäni hommat aina yrittäjän asenteella, mutta nyt toki vastuu kaikesta on itsellä.

Olen luonteeltani ns. sosiaalinen erakko, tykkään ihmisten kohtaamisesta ja vuorovaikutuksesta, mutta viihdyn sitten vastapainona myös itsekseni.

 

         

Tilannekomiikka on yksi minun huumorini lajeista. Kiva ja harmiton huumori piristää päivää. Toisten kustannuksella en naureskele, semmoisesta en tykkää, mutta itselleni ja sattumuksilleni kylläkin.

Koti on minulle tärkeä paikka, jossa nautin mm. käsitöistä, leipomisesta ja lukemisesta. Liikunta on myös tärkeä juttu ja yksi jaksamiseni keino. Ja joskus ihan vaan laiskottelu tekee hyvää. 

Perheeseeni kuuluu puoliso ja kolme poikaa, jotka ovat jo aikuisia ja omillaan. Asumme omakotitaloamme kahdestaan puolisoni kanssa. Meillä on kuitenkin lähes joka sunnuntai jokin kokoonpano, tai koko konkkaronkka, läheisiä ruokapöydän äärellä. Sunnuntai onkin minulle usein semmoinen kokkauspäivä, vaikkei siihen nyt koko päivä sentään kulu.  

Työ vie niin suuren osan ajastani, että aikaa ns. omiin juttuihin ei paljoa jää, mutta välillä on kuitenkin pakko pistää työmoodi pois päältä hetkeksi, että palautuu ja jaksaa…. kun tätä ikääkin jo on.... 

 

                              

 

Työssäni iloitsen teistä ihanista asiakkaistani ja kivoista kohtaamisista ! Ja toki tavoitteenani tässä hommassa on tarjota hyviä, ajankohtaisia, mukavia ja toimivia vaatteita ja asusteita teille myymälässä ja verkkokaupan kautta. Vuorovaikutus on tärkeää, ja siksi iloitsenkin kommenteista, toiveista, ideoista, kysymyksistä jne. jotta pystyn kehittämään Di Donnaa ja sen tarjontaa.

Kiitos ihan jokaiselle asiakkuudesta ja somen seuraamisesta. On kiva tehdä juttuja ja postauksia, kun niillä on lukijoita ja katsojia. Pidetään yhteyttä ❤️

Mukavia keväisiä päiviä ❤️

Terkuin Anne