LUONNOLLISESTI

Heipä hei !

Di Donnan ns. päälajihan ovat vaatteet ja asusteet, mutta niiden kyljessä tarjolla on aina jotain muutakin, ns. vaateakauppaan sopivia oheistuotteita. Valikoimia laajennetaan pikku hiljaa, jos kysyntää riittää. Sehän on se kaupan pitämisen jatkuva haaste, että kauppa käy,  ja sen myötä voi sitten tarjontaa laajentaa. 

Tässä postauksessa muutama sana luonnonkoskemitiikasta. Tanskalaisen Grums:n tuotteita on ollut Di Donnassa aiemminkin, ja kun niistä tuli erittäin hyvää palautetta ja kokemusta, niin nyt niitä on jälleen tarjolla. Uutena tulokkaana tähän Grums-perheeseen on tullut kasvovoide. Nyt löytyy kasvoille kuorinta/naamio, seerumi ja kasvovoide. Näillä pärjääkin jo tosi hyvin.

 

 

Ihan must tuote on myös käsikuorinta/kosteutus. Se onkin erityisen hyvä nyt, kun käsiä pestään ja käsidesiä käytetään joka mutkassa. Tämä kuorintavoide on helppo käyttää ja sen jälkeen kädet ovat ihanan pehmeät ja käsivoidekin imeytyy paremmin.

Myös vartalonkuorinta on loistotuote. Ennen kesää onkin hyvä kuoria ihoa. Nykyään, kun auringonottoa ei suositella, niin moni tykkää kesällä käyttää itseruskettavaa voidetta, ainakin valkoisiin jalkoihinsa, niin lopputulos on tasaisempi, kun iho on ensin käsitelty kuorintavoiteella.

Grumsin tuotteet perustuvat kierrätettyihin kahvinpuruihin, jotka jalostetaan uutteeksi ja yhdessä luonnonmukaisten raaka-aineiden kanssa saadaan näitä ihania tuotteita. 

Kaikki tuotteet ovat 100 % vegaanisia ja pakkaukset ovat biohajoavia. 

Nämä valmisteet sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Hinnat ovat erittäin kohtuulliset. Itse olen todella ihastunut näihin 👍😊

 Kokeile ja ihastu sinäkin !